Základy francouzské cukrařiny

Vede: Cukrářský tým IPPA Café

Začátek: 12. led 2025 9:00

Konec: 12. led 2025 15:00

Jazyk: ČJ

Typ: Kurzy pro dospělé

Cena: 4990 Kč

Informace:

Vstupte do světa tradiční francouzské cukrařiny a naučte se tři ikonické dezerty, které si získaly srdce  gurmánů po celém světě - Éclair, Paris Brest a Carachoux. 

Tento kurz Vás provede základními technikami práce s odpalovaným těstem a krémy, které jsou základem mnoha klasických francouzských dezertů. 

Co se naučíte:

  • přípravu odpalovaného těsta
  • creme patissiere
  • fondánovou polevu
  • lísko-oříškové praliné
  • šlehanou ganache
  • vanilkový krém a mnoho dalšího

Všechny Vámi vytvořené dezerty si odnesete domů. 

Na kurzu dostanete:

  • všechny potřebné suroviny a pomůcky
  • desky s receptem
  • nové dovednosti a inspiraci
  • drobné občerstvení a pitný režim po celou dobu kurzu včetně kávy
  • certifikát o absolvování kurzu

Kurz je určen pro osoby starší 15-ti let.

V případě, že kurz neobjednáváte pro sebe, prosím, napište nám do poznámky jméno účastníka.

Kurz vede: Míša Popelínská

 

Fotka 1
Fotka 2

Vede: Cukrářský tým IPPA Café

Cukrářský tým IPPA Café se na Vás těší. Všichni prošli školením IPPA Café, takže jsou opravdoví mistři na sladké dezerty a pečivo.

Zaregistrovat se