Základy francouzské cukrařiny
Vede: Cukrářský tým IPPA Café
Začátek: 12. led 2025 9:00
Konec: 12. led 2025 15:00
Jazyk: ČJ
Typ: Kurzy pro dospělé
Cena: 4990 Kč
Informace:
Vstupte do světa tradiční francouzské cukrařiny a naučte se tři ikonické dezerty, které si získaly srdce gurmánů po celém světě - Éclair, Paris Brest a Carachoux.
Tento kurz Vás provede základními technikami práce s odpalovaným těstem a krémy, které jsou základem mnoha klasických francouzských dezertů.
Co se naučíte:
- přípravu odpalovaného těsta
- creme patissiere
- fondánovou polevu
- lísko-oříškové praliné
- šlehanou ganache
- vanilkový krém a mnoho dalšího
Všechny Vámi vytvořené dezerty si odnesete domů.
Na kurzu dostanete:
- všechny potřebné suroviny a pomůcky
- desky s receptem
- nové dovednosti a inspiraci
- drobné občerstvení a pitný režim po celou dobu kurzu včetně kávy
- certifikát o absolvování kurzu
Kurz je určen pro osoby starší 15-ti let.
V případě, že kurz neobjednáváte pro sebe, prosím, napište nám do poznámky jméno účastníka.
Kurz vede: Míša Popelínská
Vede: Cukrářský tým IPPA Café
Cukrářský tým IPPA Café se na Vás těší. Všichni prošli školením IPPA Café, takže jsou opravdoví mistři na sladké dezerty a pečivo.