Hruška 22. 3.
Vede: Cukrářský tým IPPA Café
Začátek: 22. bře 2022 16:00
Konec: 22. bře 2022 19:00
Jazyk: ČJ
Typ: Ovoce
Cena: 5500 Kč
Informace:
Na tomto kurzu vás šéfcukrářka Bára Ševěčková naučí přesný postup a jednotlivé komponenty dezertu Hruška.
Na kurzu dostanete:
- desky s recepty
- veškeré suroviny
- krabičku na Vaše výtvory
- rady a tipy
- pitný režim po celou dobu kurzu, káva
- drobné občerstvení
- zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry
- certifikát o absolvování kurzu
Doba trvání kurzu: 3 hodiny
Místo konání: IPPA Jungmannova 30/21A, Praha 1
Počet účastníků: max. 8 osob
Vede: šéfcukrářka Barbora Ševěčková


Vede: Cukrářský tým IPPA Café
Cukrářský tým IPPA Café se na Vás těší. Všichni prošli školením IPPA Café, takže jsou opravdoví mistři na sladké dezerty a pečivo.