Vojta Vrtiška - kurz Meringue 1.11. - Poslední 2 místa
Vede: Cukrářský tým IPPA Café
Začátek: 1. lis 2024 15:00
Konec: 1. lis 2024 20:00
Jazyk: ČJ
Typ: Kurzy pro dospělé, Kurzy pro profesionály, Kurzy Vojta Vrtiška
Cena: 5490 Kč
Informace:
Během 5tihodinového kurzu se seznámíte s rozdíly v přípravě francouzského, švýcarského a italského sněhu. Naučíte se upéct dokonalé ořechové laskonky doplněné karamelovým krémem, růží a anýzem, vyzkoušíte si správně stříkat a polévat fialkové indiánky na citronových buflerech. Upečete si tiramisu pavlovu z kávového meringue, doplněnou espresso gelem, krémem z mascarpone s amarettem a mocca ganache.
Na kurzu dostanete:
- welcome drink
- desky s recepty
- veškeré suroviny
- krabičku na Vaše výtvory
- pitný režim po celou dobu kurzu včetně kávy
- drobné občerstvení
- certifikát o absolvování kurzu
- k dispozici Vám po celou dobu bude veškeré potřebné náčiní včetně zástěry.
Doba trvání kurzu: 5 hodin
Místo konání: IPPA Jungmannova 30/21A, Praha 1
Počet účastníků: max. 8 osob
Kurz je určen pro osoby starší 15-ti let
V případě, že kurz neobjednáváte pro sebe, napište nám prosím do poznámky jméno účastníka.
Vede: Cukrářský tým IPPA Café
Cukrářský tým IPPA Café se na Vás těší. Všichni prošli školením IPPA Café, takže jsou opravdoví mistři na sladké dezerty a pečivo.