Vojta Vrtiška - kurz Meringue 1.11. - Poslední 2 místa

Vede: Cukrářský tým IPPA Café

Začátek: 1. lis 2024 15:00

Konec: 1. lis 2024 20:00

Jazyk: ČJ

Typ: Kurzy pro dospělé, Kurzy pro profesionály, Kurzy Vojta Vrtiška

Cena: 5490 Kč

Informace:

Během 5tihodinového kurzu se seznámíte s rozdíly v přípravě francouzského, švýcarského a italského sněhu. Naučíte se upéct dokonalé ořechové laskonky doplněné karamelovým krémem, růží a anýzem, vyzkoušíte si správně stříkat a polévat fialkové indiánky na citronových buflerech. Upečete si tiramisu pavlovu z kávového meringue, doplněnou espresso gelem, krémem z mascarpone s amarettem a mocca ganache.

Na kurzu dostanete:

  • welcome drink
  • desky s recepty
  • veškeré suroviny
  • krabičku na Vaše výtvory
  • pitný režim po celou dobu kurzu včetně kávy
  • drobné občerstvení
  • certifikát o absolvování kurzu
  • k dispozici Vám po celou dobu bude veškeré potřebné náčiní včetně zástěry.

Doba trvání kurzu: 5 hodin 

Místo konání: IPPA Jungmannova 30/21A, Praha 1

Počet účastníků: max. 8 osob

Kurz je určen pro osoby starší 15-ti let

V případě, že kurz neobjednáváte pro sebe, napište nám prosím do poznámky jméno účastníka.

Fotka 1
Fotka 2

Vede: Cukrářský tým IPPA Café

Cukrářský tým IPPA Café se na Vás těší. Všichni prošli školením IPPA Café, takže jsou opravdoví mistři na sladké dezerty a pečivo.

Zaregistrovat se